Over Geurds Interieur

Geurds Interieur, opgericht in 2001 door Ruud Geurds, is een modern interieurbedrijf met veel ervaring in maatwerk interieurs in verschillende stijlen en materialen. Wij werken met hoogstaande materialen en de modernste machines om uw maatwerk tot in perfectie te realiseren. Ook voor een passend ontwerp denken wij graag met u mee. Om u een goede indruk te geven waar Geurds Interieur voor staat verwijzen wij u graag naar onze referentie-projecten.

Showroom & Werkplaats

Wij ontvangen u graag in onze showroom en werkplaats. Neem contact op voor een afspraak.

Moderne werkplaats

Geurds Interieur beschikt over de modernste machines om met uiterste precisie alle denkbare projecten te realiseren. Alle elementen worden dan ook compleet door onszelf ontworpen en gemaakt. en dat ziet u terug in het eindresultaat.

Van hedendaags design
tot stijlvol klassiek

Ieder zijn eigen smaak natuurlijk. Daarover valt niet te twisten. Samen met u bepalen we precies wat uw wensen zijn en in welke stijl. En dat voeren we tot in het kleinste detail uit.

Van ontwerp tot realisatie

Aan de hand van uw wensen maken we in eigen huis een gedetailleerd ontwerp. We brengen advies uit over de mogelijkheden en de te gebruiken materialen. Als het dan precies is zoals het moet zijn, gaan we over tot uitvoering. In de werkplaats wordt alles zoveel mogelijk voorbereid en daarna bij u geïnstalleerd.

Perfect eindresultaat

100%. Dat is voor u belangrijk, maar zeker ook voor ons. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daar staan we om bekend en dat zullen we ook keer op keer waarmaken.